Eladó családi ház Budapest XVII. ker 118 800 000 Ft

Leírás


Megvételre kínálunk Rákoshegyen, a Helikopter lakóparkban egy AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, új építésű, hőszivattyús, 124 m²-es, teraszos, 5 szobás, dupla komfortos, gardróbos, családiházat. A ház tájolása és elosztása kiváló, tágas, világos, nyitott nagy terekkel rendelkezik.

 

GÉPESÍTETT KONYHABÚTORRAL!

 

Az ingatlan igényes kivitelezéssel, minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel, egyedi belső kialakítással készült, ahol a kényelem és az átgondolt tervezés mellett az energia takarékosság volt a fő szempont. Az ingatlan nappalija egy 14 nm-es teraszon keresztül kertkapcsolatos. Az otthon klímájáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik. A hőszivattyú a padlón fűt vagy hűt, így télen-nyáron egyöntetű kellemes a hőmérséklet. A használati melegvíz ellátás okos bojlerről történik.

A ház egy nagyobb telken fekszik, melyből kb. 350 nm privát kert. Gépjármű beállási lehetőségével a térkövezett gépjármű beállón lehet biztonságosan parkolni.

 

A kulcsrakész ár tartalmazza az elektromos redőny előkészítést, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést, valamint a klíma előkészítés kiépítését.

 

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

 

Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:

- CSOK

- 5% Áfa visszatérítés

- Babaváró hitel

- Illeték kedvezmény vagy mentesség

 

Helyiség lista a földszinten:

- Előtér

- Fürdőszoba

- Amerikai konyha

- Étkező

- Kamra

- Nappali 

- Szoba

- Terasz

 

Helyiség lista az emeleten:

- Lépcsőház

- Fürdőszoba

- Közlekedő

- Gardrób

- Szoba

- Szoba

- Szoba

 

Az ingatlan biztonságos, kertes házas övezetben, a 17. kerület egyik legkedveltebb lakóparkjában található. Közlekedése kiváló, busszal az Örs vezér tér, Rákoskeresztúr, vagy vonattal a Keleti pu. rövid idő alatt megközelíthető. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.

 

Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére!

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Családi ház részletei

Ár: 118 800 000 Ft
Méret: 124 négyzetméter
Azonosító: 11364838
Irodai azonosító: 209001428
Telek: 350 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 5