Eladó családi ház Budapest XVII. ker 68 900 000 Ft

Leírás


Megvételre kínálunk a 17. kerület egyik legszebb részén, Rákoscsabán egy új építésű, szerkezetkész, BB energetikai besorolású, teraszos, garázsos, bruttó 145 nm-es, 2 fürdős, 4 szobás önálló családi házat.

Az ingatlan igényes kivitelezéssel, minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel, egyedi belső kialakítással készül, ahol a kényelem és az exkluzív megjelenés volt a fő szempont. Az ingatlan igény szerinti terasszal és 18 nm es garázzsal rendelkezik.



A meghirdetett ár a szerkezetkész állapotra vonatkozik!



A jelenlegi leírás alapján kész állapotban is meg lehet rendelni. Tájékoztatás az elkészült műszaki tervek szerint.



Az ingatlan klímájáról, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik akár H tarifás üzemeltetéssel. A hőszivattyú a padlón fűt és a mennyezeten hűt, így télen-nyáron egyöntetű kellemes a hőmérséklet.

Napelem előkészítéssel épül a ház, mely a későbbiekben akár 10 Kw-os napelem rendszerrel bővíthető, mely megtermeli a ház működéséhez szükséges összes energiát!



A kulcsra kész ár tartalmazza a motoros redőny előkészítést, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést, valamint az elektromos garázsajtót.

A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó garázsban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni.



A ház egy 581 nm-es telken fekszik, további gépjármű beállási lehetőséggel.



Helyiség lista a földszinten:

- Előtér

- Közlekedő

- Kamra

- Fürdőszoba zuhanyzóval

- Fürdőszoba káddal

- Amerikai konyha

- Étkező

- Nappali

- Szoba

- Szoba

- Szoba

- Garázs tárolóval

- Terasz



Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:

- CSOK

- 5% Áfa visszatérítés

- Babaváró hitel

- Illeték kedvezmény vagy mentesség



Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan házba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.



Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetben, Rákoscsaba egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.



Közlekedése kiváló, busszal az Örs vezér tér vagy vonattal a Keleti pu. rövid idő alatt megközelíthető. Az M0-ás és az M31-es autópálya öt perc alatt elérhető.



Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Családi ház részletei

Ár: 68 900 000 Ft
Méret: 145 négyzetméter
Azonosító: 11342173
Irodai azonosító: 209001369
Telek: 581 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4