Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 294 700 000 Ft

Leírás


Megvételre kínálunk a 18. kerület egyik legszebb részén, a Ganz kertvárosban, egy NAPELEMES, teraszos, 220 nm-es, 6 +1 félszobás, 2 fürdős, garázsos, önálló luxus családi házat, osztható telekkel. A teraszok együttes mérete közel 130 nm, melynek köszönhetően kiválóan alkalmas egy nagyobb család igényeinek. A teraszon egy 5 személyes Jakuzzi található, mely szintén a vételár rszét képezi.

 

Az ingatlan minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezéssel épült és 1999-ben került használtba. A ház átgondolt tervezésének, többek között a 3,4 méteres belmagasságnak köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a reprezentatív, elegáns elemekkel. A ház fűtéséről egy gáz és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik romantik alumínium radiátorokkal, a vízellátás pedig villany és hőtárolós gázbojlerről működik.A nappaliban található egy Zsolnay kandalló, mely azon túl, hogy kiegészítő fűtésként is megállja a helyét, rendkívül dekoratív és hangulatos.A gazdaságosság jegyében egy napelem erőmű lett telepítve a tetőre, mellyel a rezsi költségek kordában tarthatóak.

A gépjárművekkel kétállásos garázsban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni. A kültéri fedett részen szintén két gépjárművel lehet parkolni.A tetőtérben közel 3 méter belmagasságú, 200 nm hasznos lakóterület alakítható ki. A közművek fent vannak, 120 cm padlásmagasítással, lépcsővel, hőszigeteléssel, így nagyon könnyen két generációs ház varázsolható belőle.Az ingatlan alsó részén 200 nm szuterén található, mely szigetelt, 2,40 m belmagasságú.

Itt található a két állásos garázs, mosószáritó, műhely, pluszos hűtőkamra, 40 m2-es gardrób, borozó, télikert, kazánház, egyéb tárolók, fürdőszoba, és WC. A műhely 3 fázisú ipari árammal ellátott.Az ingatlan egy 1718 nm-es gyönyörű, értékes növényekkel parkosított telken fekszik, mely akár egy vállalkozás részére megosztható.

A megosztás után, ami 800 nm-t jelent, egy külön bejárattal rendelkező telekre 4 lakásos társasház is építhető.Irányár: 294,7 m Ft.Műszaki tartalom néhány gondolatban:

- Napelem rendszer szaldó elszámolású!

- 3 x 16 Amper

- 38-as ikersejt téglák

- 5 cm-es Dryvit szigetelés

- Vasbeton födémek

- Táv vezérelt kovácsoltvas kapuk, korlátok vannak az épülethez.

- Távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer

- Bramac tető, vörösréz bádogozással. Gránit külső, mészkő belső párkányok…Helyiség lista:

- Előtér

- Közlekedő

- 6 szoba

- 1 félszoba

- 2 fürdőszoba

- Konyha,

- Étkező

- Kamra

- Játszó park

- Teraszok

- Nappali

- Gépészet

- Garázs

- További helyiségek a szuterén részben.Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetben található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Családi ház részletei

Ár: 294 700 000 Ft
Méret: 220 négyzetméter
Azonosító: 11377437
Irodai azonosító: 209001473
Telek: 1718 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Luxus komfort
Egész szobák: 6
Fél szobák: 1