Eladó családi ház Tordas 69 800 000 Ft

Leírás


Megvételre kínálunk Tordas egyik legszebb részén, egy HÓSZIVATTYÚS, új építésű, nettó 86 nm-es + 16 nm-es terasszal, + 33 nm-es, 4 szobás, fürdő + külön WC-s, ikerházat AJÁNDÉK DUPLA GARÁZZSAL. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a reprezentatív, elegáns elemekkel. Az ingatlan külső falazata a körszerű Viablokk technológiával épül.



Az ingatlan megközelítését aszfaltos utca könnyíti meg.



Az otthon melegéről, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik akár H tarifás üzemeltetéssel.

A hőmérséklet helyiségenként állítható.

Ennek köszönhetően a rezsiköltségek minimalizálódnak.

 

AJÁNDÉK DUPLA GARÁZZSAL!



A Viablokk falazó rendszer előnyei a teljesség igénye nélkül: Rendkívül hatékony hő és hangszigetelő, hőhídmentes, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz….stb.



Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan ingatlanba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és melegburkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.



Az ingatlanhoz 477 nm-es privát telek tartozik.



Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:

CSOK

5% Áfa visszatérítés

Babaváró hitel

Illeték kedvezmény vagy mentesség.



Az ingatlan árát a kulcsrakész állapotra adtuk meg, 2024. decemberi költözéssel.



Helyiség lista:

- Közlekedő

- WC

- Két hálószoba

- Fürdőszoba

- Amerikai konyha,

- Étkező

- Nappali

- Terasz

- Dupla garázs



Minden telken, társasházi okirattal, betétesített helyrajzi számon 2 lakóegység kerül kialakításra. (Egyedi megoldás is kérhető személyes konzultáció során!)

A telek teljes mérete: 800 nm



Budapest és Velencei-tó 15 perc alatt, Balaton 40 perc elérhető!



Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Tordas egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.



Közlekedése kiváló, az M7-es autópálya rövid alatt elérhető.



Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.



Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Családi ház részletei

Ár: 69 800 000 Ft
Méret: 86 négyzetméter
Azonosító: 11373455
Irodai azonosító: 209001464
Telek: 477 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4