Eladó családi ház Tura 54 900 000 Ft

Leírás


Megvételre kínálunk Tura egyik legszebb részén, aszfaltozott utcában, saroktelken, egy HÓSZIVATTYÚS, új építésű, teraszos, nettó 58 nm-es, + 16 nm-es terasszal, + 18 nm -es garázzsal, 3 szobás, fürdő + külön WC-s, ikerházat. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a reprezentatív, elegáns elemekkel.



Az ingatlan külső falazata a körszerű Viablokk technológiával épül. Az otthon melegéről, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik akár H tarifás üzemeltetéssel.

Ennek köszönhetően a rezsiköltségek minimalizálódnak.



A Viablokk falazó rendszer előnyei a teljesség igénye nélkül: Rendkívül hatékony hő és hangszigetelő, hőhídmentes, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz….stb.

A hőmérséklet helyiségenként állítható.



Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan ingatlanba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtók, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.



Az ingatlanhoz megközelítőleg egy 700 nm-es privát, saroktelek tartozik.



Tordason hasonló 57 nm-es ingatlanok közül válaszhat.



Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:

CSOK

5% Áfa visszatérítés

Babaváró hitel

Illeték kedvezmény vagy mentesség.



Az ingatlan árát a kulcsrakész állapotra adtuk meg, 2024. decemberi költözéssel.



Helyiség lista:

- Közlekedő

- WC

- Két hálószoba

- Fürdőszoba

- Amerikai konyha,

- Étkező

- Nappali

- Terasz

- Garázs



Minden telken, társasházi okirattal, betétesített helyrajzi számon 2 lakóegység kerül kialakításra. (Egyedi megoldás is kérhető személyes konzultáció során!)

A telek teljes mérete: 1412 nm



Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Tura egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.



Közlekedése kiváló, az M3-es autópálya rövid alatt elérhető.



Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.



Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Családi ház részletei

Ár: 54 900 000 Ft
Méret: 58 négyzetméter
Azonosító: 11371977
Irodai azonosító: 209001453
Telek: 700 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 3