Eladó iroda/üzlethelyiség Vác 32 300 000 Ft

Leírás


Megvételre kínálunk Vácon, egy öt lakásos társasházban lévő, 50 nm-es, új építésű, víz-levegő hőszivattyús irodát, mely akár egy lakás funkcióját is ellátja.

Az irodához teremgarázs, parkoló vagy tároló is vásárolható. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. Az iroda fűtéséről, hűtéséről, valamint használati meleg víz ellátásáról víz-levegő hőszivattyú gondoskodik, melynek energia szükségletét H tarifáról biztosítják. Az ingatlan külső szigetelése Dryvit rendszerrel, valamint három rétegű nyílászáró rendszerrel van kialakítva. Ennek eredményeképpen a rezsi költségek minimalizálódtak. Az iroda kialakítása praktikus.

 

A társasházi telek mérete: 1034 nm.A gépjárművek biztonságos parkolásához teremgarázs és tároló megvásárolható.

Garázs vételára: 3 m Ft.

Tároló vételára: 800 e Ft.

 

Az irodahelyiség használatbavételi engedéllyel rendelkezik, az albetétesítése megtörtént a földhivatlanál, így akár azonnal birtokba vehető, költözhető.

 

A beruházó referenciái személyesen megtekinthetőek a környéken, szinte azonos műszaki tartalommal.

 

Helyiség lista:

- Előtér 2,73 nm

- Közlekedő 7,58 nm

- Iroda 24,98 nm

- Irattár 7,73 nm

- Teakonyha 4,09 nm

- Mosdó 1,40 nm

- WC 1,44 nm 

Az ingatlan kertes házas, biztonságos, nyugodt, csendes, ugyanakkor frekventált helyen található, így a közelében bevásárlási lehetőségek és szociális intézmények egyaránt megtalálhatóak.

Közlekedése kitűnő, busszal vagy vonattal Budapest rövid idő alatt elérhető.Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.

Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 32 300 000 Ft
Méret: 50 négyzetméter
Azonosító: 11386574
Irodai azonosító: 209001481
Jelleg: iroda

Egyéb jellemzők

  • Lift